Beşiktaş ve Trabzonspor beraberlikle döndü

Beşiktaş, Lugano karşısında üstünlüğünü koruyamadı. Gedson Fernandes tek başına şov yaptı Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

  • ü
  • 23 Ağustos 2024
  • ü
  • Spor

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Lugano ile Beşiktaş İsviçrede karşılaştı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında, İsviçre ekibi Lugano ile kozlarını deplasmanda paylaştı. Beşiktaş deplasmanda 3-1 öne geçmesine rağmen sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı ve tur şansını İstanbul’a bıraktı.

Sezona yeni yaptığı transferlerle fırtına gibi başlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano deplasmanında karşı karşıya geldi.

Tam bir gol düellosu şeklinde geçen maçta taraflar eşitliği bozamadı ve mücadele 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Beşiktaş’ta Gedson Fernandes(2) ve Al Musrati fileleri havalandırdı. Servette cephesinin gollerini ise Bislimi, Steffen ve Zaniotto kaydetti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Lugano’yu 29 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da konuk edecek. Mücadele saat 21:00’de başlayacak.

St.Gallen ile Trabzonspor UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında karşılaştı. (Depo Photos)

TRABZONSPOR MAÇINDA GOL SESİ ÇIKMADI

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

St. Gallen’in 87. dakikada Geubbels ile bulduğu gol VAR kontrolünün ardından faul gerekçesiyle iptal edildi. Trabzonspor rövanş maçında St. Gallen ile 29 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’de karşılaşacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com