Beşiktaş son dakikada yıkıldı

Oyuna sonradan giren Beşiktaş'ın eski oyuncusu Emirhan İlkhan, son dakikada kaydettiği golle takımına 1 puanı getiren isim oldu.

  • ü
  • 04 Nisan 2024
  • ü
  • Spor

Trendyol Süper Lig maçında RAMS Başakşehir ile Beşiktaş İstanbul'da karşılaştı.

Trendyol Süper Lig’de 31. haftasında Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Bir dönem Beşiktaş’ta oynayan Emirhan İlkhan, son dakikada takımına beraberliği getirdi.

Tempolu mücadelede her iki takım da rakip kalede tehlikeler yarattı. Beşiktaş, 15. dakikada öne geçti. Duran top organizasyonu için hücuma çıkan Omar Colley, Ernest Muçi’nin asistinde takımını öne geçiren isim oldu. Yıldız oyuncu, bu sezonki 6. golünü kaydetti. Beşiktaş, ilk yarının kalan bölümünde skor avantajını korumayı başardı.

BEŞİKTAŞ’IN ESKİ OYUNCUSU SKORU BELİRLEDİ

Başakşehir, ikinci yarıya hızlı bir giriş yapmak istedi. Ancak ev sahibi gol pozisyonları üretmekte oldukça zorlandı. Beşiktaş ise 67. dakikada önemli bir fırsattan eli boş döndü. Rachid Ghezzal’ın kullandığı serbest vuruşta top üst direğe çarpıp oyun alanına döndü. Başakşehir, 81. dakikada gole yaklaştı. Berkay Özcan’ın sert şutunda kaleci Ersin Destanoğlu topu kornere attı. Mücadelenin skorunu ise eski Beşiktaşlı Emirhan İlkhan belirledi.

Oyuna sonradan giren Emirhan İlkhan, son dakikada kaydettiği golle takımına 1 puanı getiren isim oldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com