Beşiktaş, Ciro Immobile ile galibiyete uzandı

Beşiktaş 3-0'lık Kayserispor galibiyetinin ardından resmi hesabından maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ı hedef alan bir paylaşım yaptı.

  • ü
  • 30 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonunda Bellona Kayserispor ile Beşiktaş Kayseri’de karşılaştı. (Memduh Borazan - Depo Photos)

Trendyol Süper Lig’de 7. haftanın kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor’u, Gedson Fernandes ve Ciro Immobile'(2)nin golleriyle 3-0 mağlup etti.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’ndaki maçın ilk yarısı golsüz sona eren mücadelede Beşiktaş ikinci yarıda üst üste bulduğu gollerle sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri Gedson Fernandes ve Ciro Immobile(2) kaydetti. Bu galibiyetle puanını 16’ya çıkaran Beşiktaş haftayı 3. sırada tamamladı. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Kayserispor ise 3 puanda kaldı.

Beşiktaş önümüzdeki hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Kayserispor ise deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak.

SAHNEDE CIRO IMMOBILE VARDI

Attığı iki golle Kayserispor deplasmanında yine öne çıkan Ciro Immobile kariyer sezonlarından birini geçirmeye devam ediyor. İtalyan golcü bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 10 resmi maçta 10 gole ulaşmayı başardı.

MAÇ SONUNDA HAKEMİ HEDEF ALAN PAYLAŞIM

Beşiktaş 3-0’lık Kayserispor galibiyetinin ardından resmi hesabından maçın hakemi Atilla Karaoğlan’ı hedef alan bir paylaşım yaptı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com