Bayern’e kötü haber: Sacha Boey yine sakatlandı

Bayern Münih’in Galatasaray’dan transfer ettiği Sacha Boey, antrenmanda sakatlandı. Menisküs yırtığı tespit edilen Fransız oyuncu ameliyata alındı, haftalarca sahalardan uzak kalacak.

  • ü
  • 16 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

Sacha Boey (FOTOĞRAF:AFP)

Bayern’in büyük umutlar bağladığı Sacha Boey yine uzun süre sahalardan uzak kalacak. Geçen yıl Galatasaray’dan Bayern’e transfer olan Fransız oyuncu, gelir gelmez sakatlanmış ve takımdan ayrı kalmıştı. Bu sezon aslında Sacha Boey için çok umut verici başlamıştı. Genç oyuncu, Bayern‘in as oyuncularından birisi haline gelmişti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Boey‘in pazar günkü antrenman sırasında dizindeki iç menisküsü yırtıldı.

İLK SAKATLIĞI DEĞİL

Bu sakatlık Boey’in yaşadığı ilk ciddi sakatlık değil. Galatasaray’dan 30 milyonluk transfer bedeli ile Bayern’e gelen Boey, takımın defansif açığını gidermek için umut bağladığı oyunculardan birisiydi. Ancak Boey, Alman takımında geçirdiği sekiz ayda sadece dört müsabakaya çıkabildi. Ciddi sakatlıklar yaşayan Boey, Münih formasıyla çıktığı ikinci maçtan sonra kas sakatlığı yaşadı. Kendine geldikten sonra Vincent Kompany yönetimindeki yeni sezonda her şeyin daha iyi olması bekleniyordu.

LİGE İYİ BAŞLAMIŞTI

Takımdaki sağ bek Josip Stanisic‘in ciddi diz sakatlığından sonta Kompany, Sacha Boey’i bu sezonun ilk dört maçında iki kez sağda görevlendirdi. Salı günü Dinamo Zagreb‘e karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi açılış maçında da ilk on birde çıkması beklenen Boey son antrenmanda ciddi bir diz sakatlığı geçirdi ve acilen ameliyata alındı. Genç oyuncunun haftalarca sahalardan uzak kalması bekleniyor

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com