Başakşehir oyuncusu Karzev’den Jehezkel’e “7 Ekim ve 100 gün” desteği

Başakşehir'de top koşturan İsrailli futbolcu Eden Karzev, Hamas'ın sivililere yönelik terör saldırısının 100'üncü gününde, '7 Ekim ve 100 gün" yazılı paylaşım yaptı.

  • ü
  • 15 Ocak 2024
  • ü
  • Spor

Başakşehir’in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, Hamas’ın sivililere yönelik terör saldırısının 100’üncü gününde, ‘7 Ekim ve 100 gün” yazılı paylaşım yaptı.

Pazar günü de Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor’a attığı golden sonra bilekliğine yazdığı “7 Ekim ve 100 gün” yazılı mesajla Hamas saldırılarına göndermede bulunmuştu.

ANTALYASPOR OYUNCUSU GÖZALTINDA

Maç sonrası kadro dışı bırakılan  Jehezkel, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Jehezkel’in tercüman vasıtasıyla ifadesinin ardından sabah erken saatlerde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

EDEN KARZEV’DEN 100’ÜNCÜ GÜN HATIRLATMASI

Jehezkel’in bu hareketi sonrası benzer bir davranış da Başakşehir’de oynayan Eden Karzev’den geldi. Karzev de Jehezkel gibi ‘100 gün’ ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntıladı, sosyal medya hesabından paylaştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com