Arda Güler’in muhteşem şutu direkten döndü

Maçın 85. dakikada oyuna dahil olan Arda Güler, muhteşem bir gole imza atmaya çok yaklaştı. Ancelotti, Arda Güler'e övgü yağdırdı.

  • ü
  • 17 Mart 2024
  • ü
  • Spor

Takım arkadaşları Arda Güler'i omuzlarına aldı. (Fotoğraf: ANDER GILLENEA / AFP)

Geçtiğimiz hafta Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler’in, deplasman maçındaki muhteşem vuruşunda top direkten döndü. Takım arkadaşları yıldız futbolcuyu omuzlarına alırken, maçın ardından Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler’e övgü yağdırdı.

İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) 28. haftasında Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Osasuna’yı 4-2 mağlup ederek liderliğini korudu. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan ve 85. dakikada oyuna dahil olan Arda Güler, muhteşem bir gole imza atmaya çok yaklaştı.

TOP DİREKTEN GERİ DÖNDÜ

Maçta 90+4. dakikada oynanırken hızlı gelişen Real Madrid atağında orta sahada topu alan Arda Güler, rakibini geeçtikten sornra kalecinin önde olduğunu fark etti. Orta saha çizgisinden Arda Güler’in yaptığı muhteşem muhteşem vuruşta havada süzüleren giden top, kalecinin bakışları arasında direkten döndü. Dönen topa atak yapan Federico Valverde’nin de ıska geçmesiyle Real Madrid beşinci golden oldu.

Fotoğraf: ANDER GILLENEA / AFP

ANCELOTTI GENÇ YILDIZA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maçın ardından Arda Güler’in şutu ile ilgili yaptığı yorumda “Arda Güler büyük bir yetenek… Golü atamaması önemli değil… O şut bizim için goldü. Bu şutu her oyuncu deneyemezdi. 19 yaşında, kendine bu kadar güvenen çok az futbolcu gördüm” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

İLK GOLÜNÜ GEÇEN HAFTA KAYDETTİ

Arda Güler, Real Madrid kariyerindeki ilk golünü geçtiğimiz hafta oynanan Celta Vigo maçında kaydetmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com