Arda Güler yanıtladı: Barcelona yerine Real Madrid’e gittiği için pişman mı?

Real Madrid'e gittiği için pişman olduğu iddia edilen Arda Güler'den Barcelona'yla ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi.

  • ü
  • 08 Şubat 2024
  • ü
  • Spor

Real Madrid'in oyuncusu Arda Güler (Fotoğraf: Thomas COEX / AFP)

Fenerbahçe’den transfer olduğu Real Madrid’de bir türlü forma şansını bulamayan Arda Güler ile ilgili İspanyol medyasında iddialar ortaya atıldı. Barcelona’ya transfer olmadığı için pişman olduğu öne sürülen Arda Güler’den açıklama geldi. Güler’den bu habere yalanlama geldi.

İspanyol basınında çıkan habere yanıt veren Arda Güler dedikodulara son noktayı koydu. Defensa Central’de yer alan habere göre Arda, Barcelona’ya transfer olamadığı için herhangi bir pişmanlık yaşamıyor.

Haberin detaylarında, “Oyuncu hem kendine hem de takım arkadaşlarına güveniyor. Real Madrid’de başarılı olacak potansiyele sahip olduğuna inanıyor ama fiziksel olarak gelişmesi gerektiğinin de farkında” denildi.

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti’nin ilerleyen maçlarda Arda Güler’i oynatacağı ve yavaş yavaş takıma monte edeceği öğrenildi. Arda Güler’in antrenmanlardan sonra ekstra çalıştığı ve fiziksel olarak kendini güçlendirdiği de gelen haberler arasında.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÇOK OKUNANLAR

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com