Ali Koç’tan başkanlık görevine devam kararı

Kulüpler Birliği toplantısına katılan Ali Koç, gelen talepleri geri çevirmeyerek başkanlık görevine devam edeceğini açıkladı.

  • ü
  • 29 Mart 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç

Kulüpler Birliği, Başkan Ali Koç’un istifasının ardından ilk kez toplandı. Ali Koç, Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından, “Riyad’daki gibi faturayı bize kesecekler. Devletimizle konuş, TFF ile konuş… Biz 2 Nisan’da olağanüstü genel kurula gidiyoruz. Allah’ın izniyle yapmamız gerekeni yapmalıyız. Kendi göbek bağımızı kesmeliyiz. Biraz önce Kulüpler Birliği Vakfı’ndan istifa ettim. Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız devreye girdi. Ama iş onlara kalmadan, yerel yetkililere üzerine düşeni yapmalıydı.” ifadeleriyle Kulüpler Birliği’nden istifa etmişti.

Bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısından sürpriz bir karar çıktı. Kulüpler Birliği, Ali Koç’un başkanlık görevine geri döndüğünü açıkladı.

‘KIRAMADI, GÖREVE DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ’

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Ali Bey’in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi” diye konuştu.

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ise “Kulüpler Birliği’nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç’un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

DURSUN ÖZBEK KATILMADI

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve heyeti, Kulüpler Birliği’ndeki toplantıya, deprem bölgesinde bulunduklarından dolayı katılmadı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com