Ali Koç’a saldıran kişi adli kontrolle serbest

Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u iterek düşüren Fatih Özkan ev hapsi şartıyla serbest kaldı.

  • ü
  • 18 Ağustos 2024
  • ü
  • Spor

Ali Koç'u iterek düşüren Fatih Özkan gözaltına alındı.

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında İzmir deplasmanında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koç’u arkadan iterek düşmesine sebep olan kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Faik Özkan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u arkadan iterek düşüren ve gözaltına alınan Fatih Özkan’ın daha önce de bir maçta çıkan olaylardan yargılandığı ileri sürüldü. Özkan’ın, daha önceki Göztepe-Altay maçında da çıkan olaylardan sonra kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardımdan yargılandı.

Öte yandan, akreditasyonlu olarak sahada bulunan Özkan’ın, Göztepe’de resmi bir yönetici olduğu iddiası yalanlandı. Bununla birlikte, Özkan’ın “görevli olduğu” açıklandı.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç devre arasında protokol tribünü terk edip, sarı-lacivertlilerin yer aldığı deplasman tribününe geçti. Koç, güvenlik ekipleriyle birlikte Göztepeli taraftarların olduğu güney kale arkası tribününde geçip Fenerbahçeli taraftarların maçı izlediği alana girdi. Göztepeli taraftarların Koç’a yabancı maddeler attığı görüldü.

Göztepe tribünlerinden Koç’a tepki yağdı. Bu sırada çıkış tüneline giderken arkadan itildi ve yere düşürüldü. Koç’un başına su şişesi geldiği gözlenirken maça ara verildi. Yoğun koruma ekibiyle tünele gelen Ali Koç, yeniden protokol tribününe geri döndü. Ali Koç, protokol tribününe dönerken Göztepe CEO’su Kerem Ertan Koç’a tepki gösterdi. Karşılaşma daha sonra kaldığı yerden devam etti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com