Ali Koç yeniden Fenerbahçe başkanı

Fenerbahçe Kongresi'nde kesin olmayan sonuçlara göre Ali Koç yeniden başkan seçildi. Ali Koç, sonuçlar açıklandıktan sonra zafer turu attı.

  • ü
  • 09 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçenin olağan seçimli genel kurulunda Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırımı geride bırakarak yeniden başkanlığa seçildi. Ali Koç ve Aziz Yıldırım birlikte kürsüye gelip genel kurul üyelerini selamladı. (Depo Photos)

Fenerbahçe kongresinde oy sayımı tamamlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Ali Koç statta zafer turu attı.

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 47 sandıkta saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi, 17.00’de sona erdi. Saat 17.00 itibariyle oy vermek için sıraya giren üyelerin de oy kullanmasına izin verildi.

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan adayı Ali Koç, saat 16.10 dolaylarında 27 numaralı sandıkta eşi Nevbahar Koç ile birlikte oyunu kullandı. Başkan Adayı Aziz Yıldırım ise 16.20 sularında 45 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdi.

REKOR OY KULLANILDI

Fenerbahçe’de bir önceki Olağan Seçimli Genel Kurul’da 21 bin 350 oyla rekor kırılmıştı. Bugün yapılan seçimde ise kulübün 20 yıllık eski başkanı Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç arasındaki seçimde rekor tazelendi. 46 bin 410 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde, 27 bin oy barajı aşılarak yeni bir rekora imza atıldı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısının ikinci gününde oy verme işlemi başladı. (Depo Photos)

KOÇ VE YILDIRIM BİRLİKTE ÇIKTI KÜRSÜYE

Sonuçların belli olmasının ardından Aziz Yıldırım ile Ali Koç kürsüye birlikte çıktı. Aziz Yıldırım, “”Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ali Koç ve arkadaşları bu sezon Fenerbahçe’yi şampiyon yapacak. Biz de elimizden ne destek geliyorsa vereceğiz.” dedi.

ALİ KOÇ’UN YÖNETİM KURULU

Alper Alpoğlu, Ahmet Ketenci, Acun Ilıcalı, Burak Kızılhan, Erol Bilecik, Sertaç Komsuoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma Rodopman.

AZİZ YILDIRIM’IN LİSTESİ

Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet İman, Ahmet Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Mustafa Ömer Topbaş, Emin Selim Akgün, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Savaş Adalet, Berkay Erdim, Tuna Akın.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com