Ali Koç, Galatasaray’ı kızdıracak: Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takım…

Ezeli rakibi Galatasaray'a göndermede bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz" dedi.

  • ü
  • 24 Şubat 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Almanya’da yaptığı konuşmada, Galatasaray’ın şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takım olduğunu savunarak, “Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Derneği’nin yeni lokal açılışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, son 10 yıldır yaşananları hatırlatan Koç, “3 Temmuz’dan bu zamana kadar yaşadıklarımızı sportif sebeplerle açıklayamazsınız. 10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz” ifadesini kullandı.

‘ŞAMPİYON YAPILMAYA ALIŞTIRILMIŞ’

İsim vermeden Galatasaray’a gönderme yapan Koç, “Bu sene bir rakibimizle yarışıyoruz. Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz. Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor” şeklinde konuştu.

Koç, şöyle devam etti:

“Hangi kulüp eski futbolcularını başka kulübe verdiği zaman bu kadar spekülasyon oluyor. Bizim eski sporcularımız daha canla başla oynuyor bize karşı. Bir başkan benim yaptıklarımı söyleyip böyle biri bize başkan olamaz dedi. Bizde de kulübü icraya vermiş bir başkan, bir daha başkan olamaz. Hamurumuz farklı.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com