Ali Koç: Baskı var, tehdit var, bu seçimi tanımıyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Futbol Federasyonu seçiminde boş oy kullanacaklarını söyledi. Koç, "Fenerbahçe için seçim yok hükmündedir! Biz kimseyi desteklemiyoruz.Biz demokrasiye inandığımız için buradayız. Türk futbolu böyle gidemez. Türk futbolunun özgür olması lazım" dedi.

  • ü
  • 18 Temmuz 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçiminde boş oy kullanacaklarını söyledi.

Başkan Koç seçim öncesi Habertürk’e açıklamalarda bulundu: “Fenerbahçe için seçim yok hükmündedir! Biz kimseyi desteklemiyoruz.Biz demokrasiye inandığımız için buradayız. Kürsüye çıkıp konuşmamızı yapacağız ve boş oy kullanacağız. Demokrasiyi savunan insanlar olarak bu seçime gelmemek antidemokratik bir anlayış olurdu. Antidemokratik yaklaşım sergileyenleri tenkit eden biri olarak demokratik teamüllere uygun davranmamız lazım. Tam kadro geldik. Konuşmamı yapacağım, dikkatle dinleyin. Türk futbolu böyle gidemez. Türk futbolunun özgür olması lazım. Türk futbolunun özgür olmasını arzu ettiğimizi herkes söylüyor ancak Türk futbolu özgürlükten uzak noktalara gidiyor.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Ankara’da yapılıyor. Bugünkü seçimde mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com