Acun Ilıcalı: ‘Hakemler TFF Başkanı’nı sabote ediyor’

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, "Ya hakemler bizi tahrik ederek TFF'ye saldırmamızı istiyorlar ya da TFF Başkanı'nı sabote ediyorlar. Bir şey yapıyorlar. Biz bu yapıyı vura vura indireceğiz. Federasyon başkanımız da bu konuda kararlı" dedi.

  • ü
  • 08 Ekim 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV’de konuk olduğu Derin Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, Türkiye liginde anormallikler olduğunu ileri sürerek, “İçeri yerleşmiş hakem, gözlemci var! TFF Başkanı veya MHK Başkanı’nı söylemiyorum. TFF Başkanı, VAR’da hata olduğunda gerekeni yapacağını söyledi. Neler yapacaklarını bekliyoruz” dedi.

Ilıcalı, “İngiltere’nin MHK Başkanı’nı aradım ve sordum. Bu hakemleri nasıl seçtiklerini sordum. Cevabı ‘Gelen hakeme hangi takımı tuttuğunu, ikameti, ailesinde ve yakınlarda bir takım taraftarı var mı? Bunları soruyoruz ve ona göre maç veriyoruz’ dedi. Türkiye’de böyle bir sistem yok” şeklinde konuştu.

‘BU YAPIYI VURA VURA İNDİRECEĞİZ’

“Hakemlerin hepsi ile alakalı bir şey demiyorum. Etkilenmeyen hakemler vardır. Bir takım tutan adam, o takım hakkında doğru karar verebilir mi? Yüzde 100 doğru karar veriyorlarsa, Avrupa maçlarına o zaman yerel hakemleri versinler! Veriyorlar mı?”

İbrahim Hacıosmanoğlu’na neden güvendiğimizi anlatayım. Hakem, gözlemci, VAR’daki hakem… Bilmiyorum kim! Başkan geldiğinde VAR’da hata yapanlarını gördüğünü söyledi. Ben polis değilim, müfettiş değilim! Sebebinden bana ne! Ben somut bir şey ortaya koyuyorum! Adamın yüzüne koydu dirseği kart yok! Burada garip bir şeyler olduğunu söylüyorum ve bir hafta sonra yaşanıyor.

Ya hakemler bizi tahrik ederek TFF’ye saldırmamızı istiyorlar ya da TFF Başkanı’nı sabote ediyorlar. Bir şey yapıyorlar. Biz bu yapıyı vura vura indireceğiz. Federasyon başkanımız da bu konuda kararlı.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com