Galatasaray, Beşiktaş’ı yendi, zirvede yalnız kaldı

Süper Lig'in 10. haftası dev bir derbiyle sona erdi. Lider Galatasaray, sezon öncesi Süper Kupa maçında 5-0 yenildiği Beşiktaş'tan rövanşı 2-1 ile aldı. Galatasaray'ın gollerini Davinson Sanchez ve Osimhen kafayla attı. Beşiktaş, Muçi'nin mükemmel golüyle umutlansa da kazanan Sarı-Kırmızılı ekip oldu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 8 puan fark attı.

Süper Lig’in 10. haftası, Rams Park’ta oynanan dev bir derbiyle sona erdi. Okan Buruk yönetimindeki lider Galatasaray, sezon öncesi Süper Kupa maçında 5-0 mağlup olduğu Giovanni van Bronckhorst’un çalıştırdığı Beşiktaş’tan rövanşı 2-1 ile aldı.

Galatasara, sevinç, Davinson Sanchez

Galatasaray’ı 1-0 öne geçiren Davinson Sanchez, attığı gole böyle sevindi.

GABRİEL SARA ORTALADI, SANCHEZ VE OSİMHEN ATTI

Galatasaray’ın golleri, 13. dakikada Davinson Sanchez, 67. dakikada Victor Osimhen’in kafa vuruşlarıyla geldi. Her iki golde de ortayı yapan, maçın en iyi isimlerinden Gabriel Sara’ydı. Sara, bu sezon ligdeki asist sayısını 5’e yükseltirken; Osimhen 4, Davinson Sanchez ise 2. golünü kaydetti.

Galatasaray, Beşiktaş

Galatasaray ile Beşiktaş arasında bir kale önü mücadelesi.

ERNEST MUÇİ’NİN MÜKEMMEL GOLÜ YETMEDİ

Maç boyunca birçok pozisyon yakalamasına rağmen ya son vuruşta başarısız olan ya da Muslera’yı geçemeyen Beşiktaş, 90+3’te aradığı gole ulaştı. Cher Ndour’un pasıyla sağ kanattan hareketlenen Ernest Muçi, markajda olmasına rağmen sağ ayağının dışıyla mükemmel bir gol attı. Top, doksan tabir edilen noktada yağ direğe çarparak Muslera’nın bakışları arasında ağlarla buluştu. Bu jeneriklik gol, Beşiktaş’ın puan alması için yeterli olmadı.

Galatasaray, Beşiktaş

Galatasaraylı oyuncular, son düdüğün ardından galibiyeti böyle kutladı.

Galatasaraylı oyuncular, son düdüğün ardından galibiyeti böyle kutladı.

GALATASARAY, ZİRVEDEKİ YERİNİ PEKİŞTİRDİ

Sahadan 2-1 galip ayrılan Sarı-Kırmızılı ekip, zirvedeki yerini perçinledi. Galatasaray, 28 puana yükselerek en yakın rakibi olan Samsunspor’a 6, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a 8 puan fark attı. Beşiktaş, 20 puanda kaldı. Her hafta bir takımın bay geçtiği Süper Lig’de Galatasaray ve Samsunspor 10, Beşiktaş ve Fenerbahçe 9 maç yaptı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com