4 büyükler, Büyükekşi için imza vermedi

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, TFF seçimlerine gidilen süreçte, mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi için imza vermedi.

  • ü
  • 12 Temmuz 2024
  • ü
  • Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 18 Temmuz’da seçime gidiyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, TFF seçimlerine gidilen süreçte, mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi için imza vermedi.

YARDIMCI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Daha önce aday olduğunu belirten eski Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, sert açıklamalarda bulunarak görevinden ayrılmıştı.

3 ADAY YARIŞACAK

Mevcut adaylar arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Erdal Alkış ve eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kaldı. Seçime doğru gidilirken kulüplerin hangi başkanı desteklediği konusunda yeni bir bilgi geldi. Büyükekşi’yi destekleyen kulüpler arasında Eyüpspor, Gaziantep FK, Konyaspor, Kayserispor, Hatayspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir bulunuyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

4 BÜYÜKLER BÜYÜKEKŞİ İÇİN İMZA VERMEDİ

Yağız Sabuncuoğlu, Süper Lig’in 4 büyükleri, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un Büyükekşi’yi desteklemediği dile getirildi. 4 büyükler, Büyükekşi için imza vermedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com