SNAPCHAT

EVAN Spiegel, Bobby Murphy ve Reggie Brown tarafından akıllı telefonlar için geliştirilmiş, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma uygulaması…

Uygulama kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, fotoğraf, ses ve video göndermesini sağlıyor.

Snapchat’in en spesifik özelliği ise gönderilen mesajın belirli bir süre karşı tarafta görünmesi…

Snapchat Nasıl Kullanılır?
Snapchat, kullanıcıların fotoğraf yahut video çekebildikleri, bunların üzerine not ekleme imkânı olan ve tüm bunları belli bir süreliğine paylaştıkları (1-10 sn.) bir sosyal mesajlaşma platformudur. Önemli özelliklerinden birisi, sizin gönderdiğiniz mesajın, belli bir süreliğine karşı tarafta görünmesidir.

Yapı olarak diğer mesajlaşma platformlarına benzer. Android ve iOS üzerinde çalışan snapchat ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmakta. Oturum açarken veya yeni kullanıcı oluştururken benzer aşamalardan geçmekte. Kullanıcı hesabınızı oluşturduktan sonra kamera uygulaması da açılarak program çalışmaya başlar.

Diğer mesajlaşma uygulamalarına benzer bir arkadaşlık listesi vardır. Hesabınızdan aratarak eklediğiniz kişilere bir ekleme talebi gider. Kabul etmeleri haline tekrar silene veya engelleyene kadar onlara resim, video, metin veya ses atabilirsiniz.

Uygulamanın %70’ini kadınlar oluşturmakta ve en çok İngiltere ve ABD’de tercih edilmektedir.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com