GAMBOÇ

KIYAFETLERİN korunması ve formunun bozulmadan seyahatlerde taşınabilmesi için kullanılan özel bir giysi kılıfı…

Gamboç Hangi Malzemeden Yapılır?
Gamboç yapımında en sık kullanılan Non-woven, ambalaj sektörünün en kullanışlı kumaş yapısıdır. Kumaşında bulunan özel teknoloji sayesinde sıvı tutmaz, esnek, dayanıklı, yanmaz ve antibakteriyel olma özelliğine sahiptir. Bu kumaşın bir diğer özelliği ise doğada geri dönüşüm süresinin çok kısa olmasıdır. Ürün doğal koşullarda kaldığında güneş ve su gibi faktörlerden etkilenerek kısa sürede yok olur. Aynı zamanda geri dönüştürülebilir bir malzemedir.

Gamboç yapımında sıklıkla kullanılan diğer bir kumaş olan Pamuk (Hambez), çevre dostu olan ekolojik bir üründür. Hassas ciltler için özellikle önerilen bu kumaş gamboçlarda kullanılarak giysilerinizin hava almasını sağlamaktadır. Pamuklu kumaştan yapılan gamboçlar 140, 180, 200, 300 gr. gibi çeşitli aralıklarda üretilmektedir.

Polyester ipliklerden üretilen imperteks kumaşlar son derece dayanıklı oldukları için gamboç üretiminde kullanılmaktadır. İmperteks kumaşları ile üretilen gamboçlar, çok uzun süre kullanım imkanı sağlamaktadır.

Gamboç Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Her giysinin saklanması ve çeşitli dış etkenlerden korunması için özel bir ihtiyacı vardır. Bu nedenle gamboç alırken ihtiyacınızı doğru belirlemelisiniz. Takım elbiseler, gelinlik ve abiye kıyafetler için farklı boyutlarda gamboçlar bulunmaktadır. Gamboç’un üretildiği kumaş yapısı ve kalitesi de bir diğer önemli kriterdir. Nefes alabilen kumaştan üretilen antibakteriyel gamboçlar size kullanım avantajı sağlar.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com