FORTNITE

EN fazla 100 oyuncu ile oynanan bir Battle Royale (savaş) oyunu…

Oyuna katılan tüm oyuncular hazır olduğunda oyun başlar ve başlangıçta her oyuncu, gökyüzünde dolaşan bir otobüsün içerisindedir. Bu oyuncular, haritanın istedikleri bir yerine inebilmekte özgürdür.

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite’ın içerisinde dört ayrı mod bulunmaktadır ve her modun kendine özel oynanışı bulunmaktadır. Fortnite şu an için PC, Mac, Xbox, Playstation, Switch ve Android cihazlarda oynanabilmektedir.

Fortnite modları şunlardır:

Battle Royale
Çılgın Parti
Kreatif
Dünyayı Kurtar

Aktif olarak, dünyanın en çok oynanan Battle Royale oyunu konumundadır.

Fortnite Yapımcısı Kimdir?
Fortnite’ın yapımcısı, günümüzde oldukça popüler bir şirket haline gelen Epic Games’dir. Epic Games, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir oyun geliştirme şirketidir. Aslen 1991 yılında farklı isimle kurulan şirket, 1999 yılında Epic Games adını almıştır ve bu değişime Mark Rein ile Tim Sweeney öncülük etmiştir. Şirketin en bilinen ürünü bir oyun değil, Unreal Engine isimli bir oyun motorudur. Buna ek olarak Epic Games, Gears of War isimli aksiyon oyunuyla da adını duyurmayı başarmıştır.

Epic Games, özellikle son yıllarda pahalı oyunları ücretsiz bir şekilde dağıtmasıyla da bilinmektedir. Steam ile rekabet hâlindedir.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com