Zülfü Livaneli, 30 yıl önceki seçimi hatırlattı: İmamoğlu’na destek istedi

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, Erdoğan'ın yüzde 25 oy ile İstanbul büyükşehir belediye başkanı seçildiği seçimi hatırlatarak, "Akl-ı selim sahibi tüm İstanbulluları Pazar günü sandığa gitmeye ve Ekrem İmamoğlu’na oy vermeye davet ediyorum." dedi.

  • ü
  • 28 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Livaneli, İmamoğlu'na destek istedi.

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, Erdoğan’ın yüzde oy ile İstanbul büyükşehir belediye başkanı seçildiği seçimi hatırlatarak, “Otuz yıl sonra aynı yanlışın tekrarlanmaması için akl-ı selim sahibi tüm İstanbulluları Pazar günü sandığa gitmeye ve Ekrem İmamoğlu’na oy vermeye davet ediyorum”dedi.

Livanli, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Değerli dostlar, çok önemli bir seçim dönemindeyiz. Tam otuz yıl önce sağ-sol ayrımı çok keskindi. Bütün ikna ve birleşme çabalarıma karşın seçime üç sol parti girdi. En fazla oyu almamıza rağmen bizi böldüler. Ankara, İstanbul başta olmak üzere pek çok belediye Refah’a geçti. Otuz yıl sonra aynı yanlışın tekrarlanmaması için akl-ı selim sahibi tüm İstanbulluları Pazar günü sandığa gitmeye ve Ekrem İmamoğlu’na oy vermeye davet ediyorum.”

Erdoğan’ın belediye başkanı olarak seçildiği seçimdedeki oy oranı yüzde 25’di. Seçime katılan SHP’nin adayının yüzde 20, DSP’nin adayının yüzde 12 ve CHP’nin adayının yüzde 2 oy almıştı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com