YRP-MHP arasında ‘Bahçeli’ diyaloğu: Evlenseydi hanımı iyi bakardı

MHP'nin Yeniden Refah'a bayram ziyaretinde MHP lideri Bahçeli'nin sağlığı gündeme geldi. YRP'li Aydal, "Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar" dedi.

  • ü
  • 17 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Ankara’da siyasi parti temsilcilerinin karşılıklı bayram ziyaretleri devam ediyor. MHP’li heyetin bayramını kutlayan YRP’li Aydal, “Bayramın en güzel tarafı da bu. Normal şartlarda bir türlü rastlaşamıyoruz” dedi.

MHP’li Durmaz ise “Rabbim sağlıkla nice bayramlara kavuştursun. Ülkemize, milletimize, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

MHP’Lİ DURMAZ: EVLİLİK MESELESİ KISMET’

Doğan Aydal, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın selamını ileterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunu sordu. Aydal’ın, “Devlet Bey benim arkadaşımdır. Değerli bir insandır. Devleti seven bir insandır. Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar…” açıklamasına MHP’li Durmaz, “Devlet Bey’e Allah sağlıklı ömürler versin, şu anda kendisi hem sporunu yapmaya devam ediyor hem de bakımı iyi. Evlilik meselesi kısmet” yanıtını verdi.

‘HANIMIN YÜZÜNDEN ÇÖKENLER DE VAR’

Aydal, ”Ben espri olarak söyledim. Bir adam diri duruyorsa hanımı yüzündendir diyorlarlar ya o da pek doğru değil. Hanımı yüzünden çökenlerde var” şeklinde konuştu.

MHP’li da Durmaz, ”Şu an bir sıkıntı yok. Türkiye’nin yükünü omuzlarımıza alınca ister istemez zaman zaman yorulabiliyorsunuz” ifadesine yer verdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com