Yerlikaya sunum yaparken Soylu salonu terk etmiş

AKP'nin Kızılcıhamam kampında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın bakanlığı faaliyetlerini anlattığı esnada eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun salonu terk ettiği iddia edildi.

  • ü
  • 11 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın Kızılcahamam kampında sunum yaparken salonu terk ettiği belirtildi.

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile ilgili edindiği kulis bilgilerini aktardı.

“Erdoğan’ın talimatıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle görüşen Yerlikaya kendisiyle ilgili tereddütleri gidermiş ve çizilen sınırları kabul etmiş görünüyor. Yerlikaya’nın Bahçeli’yle yaptığı görüşmeyi merak edenlere, ‘Görüşmenin çok iyi geçtiğini’ anlattığı, operasyonları kastederek ‘Meydanı birkaç Ankara çakalına bırakacak değiliz’ dediği aktarılıyor.” diye yazan Babacan, köşesini şöyle sürdürdü:

“Yerlikaya, Kızılcahamam kampında sunum yapmaya başladığında Süleyman Soylu’nun salondan çıktığı ve sunum bittikten sonra tekrar girdiğini aktaralım. Ayrıca Soylu’nun 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde Yassıada’da yapılan programa davet edilmemesine içerlediği anlatılıyor. Soylu, hem Demokrat Parti’nin eski genel başkanı, hem de eski İçişleri Bakanı olarak davet edilmemesini eleştirmiş. Bu programın Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarafından yapıldığını da aktaralım.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com