‘Vatan, millet, Erdoğan….’: Uğur Dündar ve Enver Aysever durumu fırsata çevirdi

Erdoğan'ın İsrail'i; İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Erdoğan'ı tehdit eden paylaşımına gazeteciler Uğur Dündar ve Enver Aysever tepki gösterdi.İki isim Erdoğan'a yaklaştı.

  • ü
  • 30 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Uğur Dündar ve Enver Aysever, Erdoğan'a destek açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’e saldırı ve işgâl söyleminin yankıları sürüyor. İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, Erdoğan’ı tehdit eden paylaşımına bir tepki de gazeteci Uğur Dündar ve Enver Aysever’den geldi.

Dündar, ”Bak, daha önce de denediniz ama geldiğiniz gibi gittiniz. Siz kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yapacaksınız, sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi Erdoğan’ı tehdit edeceksiniz! “Hadi oradan, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var” deriz.” ifadelerini kullandı.

UĞUR DÜNDAR ERDOĞAN’A DESTEK AÇIKLADI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dündar şu ifadeleri kullandı;

İsrail Dışişleri Bakanı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ‘Saddam’ tehdidinde bulunmuş.

Yani demek istiyor ki;

“Biz emperyalizmin tüm gücüyle gelir, ülkene ve sana Saddam’ın akıbetini yaşatırız!”
Bu hadsize demem o ki;

“Bak, daha önce de denediniz ama geldiğiniz gibi gittiniz.

Siz kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yapacaksınız, sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi Erdoğan’ı tehdit edeceksiniz!

Biz bağımsız gazeteciler Erdoğan’ı içeride çok sert eleştiririz ama koskoca Türkiye Cumhurbaşkanı’nı tehdite yeltendiğinizde “Hadi oradan, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var” deriz.

Sen kim, Türkiye Cumhurbaşkanını tehdit etmek kim!

Hadi oradan!..

ENVER AYSEVER DE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Gazeteci Enver Aysever de Katz’a ateş püskürdü. Aysever yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyaseten eleştirilebileceğini fakat İsrail’in aklını başına alması gerektiğini belirtti.

Aysever’in ifadeleri şu şekilde:

‘BAK BİRADER ADAMIN TEPESİNİ ATTIRMA’

“İsrail Dışişleri Bakanı, Erdoğan’a ‘Saddam’ tehdidinde bulunmuş. Bak birader adamın tepesini attırma. Çoluk çocuğu öldürüyorsunuz ondan sonra Erdoğan’ı tehdit ediyorsunuz.

‘SİYASETEN ELEŞTİRİRİZ…’

Erdoğan’ı biz siyaseten eleştiririz de siz aklınızı başınıza alın. Koskoca Türkiye Cumhurbaşkanı’nı tehdit edeceksin ondan sonra da Saddam gibi yapacaksın. Bunu yapamazsın.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com