Uras’tan TİP’e Gökhan Zan eleştirisi: Laf yetiştirme şehvetiyle burunlarının önünü göremediler

Eski milletvekili Ufuk Uras, Gökhan Zan'ın karıştığı iddia edilen olayla ilgili TİP yönetimini suçladı. Uras, "Hatay adaylığı rezaletinden önce defalarca uyardık, 'yapmayın, etmeyin' diye, ama laf yetiştirme telaşı ve şehvetiyle burunlarının önünü görmediler"dedi.

  • ü
  • 19 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Eski milletvekili Ufuk Uras. (Foto: DEPO)

ÖDP’nin kurucu Genel Başkanı ve eski Milletvekili Ufuk Uras, TİP’in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Gökhan Zan’ın girdiği ilişkilerle ilgili TİP yönetimini eleştirdi.

Gökhan Zan’ın adaylığının devam etmesi karşılığında 3 milyon dolar ve TRT’de spor yorumculuğu konusunda AKP ile anlaştığı iddiası gündeme gelmişti. İddiayla ilgili ses kaydının TİP yönetimine ulaşmasının ardından adaylıktan çekilmesine karar verilmişti.

Sosyalist geleneğin önemi isimlerinden Ufuk Uras, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Hatay adaylığı rezaletinden önce defalarca uyardık, “yapmayın, etmeyin” diye, ama laf yetiştirme telaşı ve şehvetiyle burunlarının önünü görmediler. Önseçimin yapılmadığı bir yerde “süt gibi akız” iddiaları sadeca pastörize süt reklamıdır. Halka sormazsanız, halk size sorar.” ifadesini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com