Turgut Altınok, hem Keçiören’i hem de Ankara’yı kaybetmek üzere…

Sonucu merakla beklenen ilçelerden Keçiören'de CHP adayı Mesut Özarslan, önemli bir farkla yarışı önde tamamlamak üzere. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Turgut Altınok'un başkanlığındaki Keçiören, 22 yıl sonra ilk kez el değiştirecek.

  • ü
  • 31 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan AKP adayı Turgut Altınok, hem Büyükşehir’i hem de Keçiören’i kaybetmek üzere.

Büyükşehir Belediyesi yarışında Mansur Yavaş’a karşı büyük bir fark yiyen Altınok, belediye başkanı olduğu Keçiören’i de CHP’ye kaptırmak üzere.

CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, seçim sonuçlarının önemli oranda belli olduğu anlarda sosyal medya hesabından, “Sevgili hemşerilerim; Başta Keçiören ve Ankara olmak üzere tüm Türkiye’de tarih yazıldığı gündür bugün. Fakat unutmayın; hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz. Lütfen rehavete kapılmayalım, son imzalı tutanak alınıp yetkililere teslim edilene kadar sandıkları terk etmeyelim. Hep birlikte kazanmamız için son bir gece. Yarın yıldızı parlayan Keçiören için her şey yeniden başlayacak” mesajını paylaştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com