TİP’in Çankaya adayı İrfan Değirmenci kendisine de partisine de oy veremeyecek

TİP Çankaya Adayı İrfan Değirmenci'nin, oyu Yenimahalle'de olduğu için seçimde kendisine oy veremeyeceği ortaya çıktı. TİP, Yenimahalle'den aday çıkarmadığı için Değirmenci bu ilçede de partisine oy veremeyecek.

  • ü
  • 16 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çankaya adayı, gazeteci İrfan Değirmenci’nin kendisine oy kullanamayacağı öğrenildi. Değirmenci’nin oyunun Yenimahalle’de olması nedeniyle Çankaya Belediye başkanlığı seçimi için oy kullanamayacağı öğrenildi.

PolitikYol’daki özel habere göre, TİP Çankaya Belediyesi Başkan adayı İrfan Değirmenci, 31 Mart yerel seçimlerinde kendisi için oy kullanamayacak. Değirmenci’nin seçmen kütüğünün Ankara Yenimahalle’de olması nedeniyle seçimlerde kendisine oy veremeyecek.

Edinilen bilgilere göre, Değirmenci seçimlerde Şehit Mustafa Erdal Ortaokulu’nda oy kullanacak.

Ancak TİP Yenimahalle ilçesinde de belediye başkanı adayı göstermediği için Değirmenci, ilçe belediye başkanlığı için burada da partisine oy veremeyecek.

İrfan Değirmenci, Çankaya belediye başkanlığı yarışı için her gün ilçenin birçok noktasında seçim çalışması yürütüyor. Değirmenci, dünkü seçim çalışmasında “Bu kez Çankaya’nın gerçekten nasıl parlayacağını çok iyi görecekler. Çankaya’nın 5 kuruşunun hesabını hep birlikte soracağız” ifadesini kullanarak CHP Çankaya adayının “Parla Çankaya” sloganına göndermede bulunmuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com