Tansu Çiller’den Murat Kurum’a destek: İstanbul bu heyecanı arıyordu

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a desteğini açıklayan eski Başbakan Tansu Çiller, "Murat Kurum bir heyecanla geliyor İstanbul’a. İstanbul bu heyecanı arıyordu zannediyorum” dedi.

  • ü
  • 23 Şubat 2024
  • ü
  • Politika

Son yıllarda AKP’ye verdiği destekle bilinen eski başbakan Tansu Çiller’den yeni bir destek açıklaması geldi.

Eski Başbakan Tansu Çiller, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın ile birlikte “İstanbul’u Büyüten Kadınlar” programına katıldı.

Programda konuşan AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum’u dinleyen Çiller, “Murat Kurum bir heyecanla geliyor İstanbul’a. İstanbul bu heyecanı arıyordu zannediyorum” dedi.

Tansu Çiller şöyle devam etti: “Çok önemli noktalara değindi. En önemlisi depremdi. Deprem geliyor İstanbul’a, bunu bilmek lazım. İstanbullu, ulaştırmada çok büyük zaman kaybediyor İstanbullu hayat gidiyor. O saatler kaybedilmemesi gereken saatler.”

Kurum’un istihdam konusuna da değindiğini aktaran Çiller, “O beni çok heyecanlandırdı. Çünkü gençlerimizin, özellikle kadınlarımızın buna çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

KURUM: MALVARLIĞIMIZ RESMİ OLARAK KAYITLARDADIR

Murat Kurum da konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın mal varlığını duyurması ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da bunu açıklayacağına ilişkin beyanlarını aktararak, “Siz mal varlığınızı açıklamayı düşünüyor musunuz?” sorusuna Kurum şöyle karşılık verdi: “Biliyorsunuz, biz bakanlık görevi de yaptığımız için görev kapsamında mal varlığımıza ilişkin düzenli olarak bunu bildiriyoruz. Resmi olarak da mal varlığımız kayıtlardadır. Açıklamakta da hiçbir problem yok. Siz ne zaman isterseniz, o zaman açıklarız. Meclis’te de var ama açıklarız.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com