Sinan Oğan yine sahnede: Evet, ortada bir plan var ve biz bu plana sadığız

Fatih Portakal, Sinan Oğan'ı "Şu anda, siyaseten hortladı” sözleriyle eleştirdi. Oğan da "Bozkurtalar diriliyor, biz plana sadığız" yanıtını verdi.

  • ü
  • 11 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Sinan Oğan (Fotoğraf: Abdurrahman Antakyalı - Depo Photos)

Sinan Oğan, mayıs seçimlerinde Erdoğan’ı desteklerken kullandığı “plana sadık kal” sözünü tekrarlayarak “ortada bir plan olduğunu” söyledi.

14 Mayıs 2023 Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan, “Cehennemin kapılarını kapatacağız” ifadesiyle kampanyasını yürüttü. Oğan, 28 Mayıs 2023’te yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurdu ve destekçilerine “Plana sadık kal” çağrısı yaptı. Oğan’ın bahsettiği planın ne olduğu ise kendisi tarafından şimdiye kadar açıklanmadı.

Oğan, son günlerde Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı sıfatıyla yeniden sokaklara indi. Oğan geçen gün yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Türkiye İttifakı” ifadesini kullanmasını eleştirdi ve “Mekanın sahibi artık geri geldi. Sizi sahneden alalım Sayın Özgür Özel” dedi.

PORTAKAL YAYINDA ELEŞTİRDİ

Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, bugünkü yayında Sinan Oğan’ı eleştirdi.

“Tuhaf bir siyasi karakter. Güvenilebilecek kişi mi? Hayır asla.” diyen Portakal “Cehennemin kapılarını kapatacaktı ama o kapılar bir anda açıldı tekrar. Sinan Oğan şu anda, siyaseten tabi ki, hortladı” ifadelerini kullandı.

OĞAN YANIT VERDİ: ORTADA BİR PLAN VAR EVET…

Sinan Oğan, Fatih Portakal’ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Oğan, şu ifadeleri kullandı:

“Bizi koltukta hortlayan, koltuk sevdalısı siyasetçilerle karıştırmayın,

Bozkurtlar hortlamaz Fatih Portakal, Bozkurtlar DİRİLİYOR…

Evet ortada bir plan var ve biz bu plana sadığız. Bu plan 2028’de bölücü siyaseti gömecek ve tüm Türk milliyetçilerini birleştirerek iktidar yapacaktır.

Ayrıca güvenin ölçüsü de siz değilsiniz, sandıktır. Elimize bir ‘güvenmetre’ alıp atıp tutuyorsunuz. Sandıklar önümüze geldiğinde herkes gibi siz de göreceksiniz!

Biz 2023 yarışına başladığımızda da benzer bakış açınız vardı ve bizi bir gazeteci olarak kaale bile almıyordunuz, neredeyse adaydan saymıyordunuz, sonra sandık size neyin ne olduğunu hem de ders vererek gösterdi. Şimdi bakıyorum da en ufak bir açılıştaki konuşmalarımızın bile üzerinde uzun uzun yorumlar yapıyorsunuz. Siz haber sunuyorsunuz, siz benim rakibim değilsiniz, rakibim gibi konuşmayın, siz haberi verin gerisine halk sandıkta karar verecektir!”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com