Sezgin Tanrıkulu, Demirtaş ve Mızraklı’yı ziyaret etti

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı'yı ziyaret etti: Moralleri son derece iyiydi, bütün dostlarımıza endişeli olmamaları gerektiğini, umutlarını korumaları gerektiğini ifade ettiler ve herkese Edirne'den selam ve sevgilerini ilettiler.

  • ü
  • 15 Ekim 2024
  • ü
  • Politika

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Demirtaş ve Mızraklı’nın sağlık durumlarının iyi morallerinin de yüksek olduğunu belirten Tanrıkulu, ziyaret sonrası şöyle konuştu:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

“Edirne’deyim. Yüksek güvenlikli cezaevinde Dostlarım Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı ziyaret ettim. Moralleri son derece iyiydi, bütün dostlarımıza endişeli olmamaları gerektiğini, umutlarını korumaları gerektiğini ifade ettiler ve herkese Edirne’den selam ve sevgilerini ilettiler. Üzerimde kalmasın. Hepinize Edirne’den selam ve sevgiler.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com