Sera Kadıgil’den Erdoğan’a ‘final’ çıkışı: Siyasi dilencilik yapıyor

Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Erdoğan'ın "Bu seçim benim son seçimim" sözlerini, "Siyasi dilencilik" olarak nitelendirdi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim” sözlerini değerlendirdi. Sözcü TV’de Ece Üner ile Sözün Gücü programında konuşan Kadıgil, Erdoğan için “Siyasi dilencilik yapıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki TÜGVA Gençlik Buluşması öncesi TÜGVA’nın 81 il temsilcisi ile bir araya gelmiş; “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak” demişti.

Erdoğan’ın bu sözleri siyasi kulislerde hiç inandırıcı bulunmadı. Çünkü Erdoğan’ın benzeri sözleri 2009 yılından itibaren dört kez kullandığı, her girdiği seçim öncesinde taraftarlarını mobilize etmek bu yönde konuşmalar yaptığı ortaya çıktı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com