Rolexli milletvekili Erdoğan’ın karşısında diz çöktü: Dinlenme odasında görüşme kuyruğu

Erdoğan, TBMM'nin yeni yasama yılı için 1 Ekim'de konuşma yaptı. Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu'nun arka odasında da bir süre dinlendiği öğrenildi. Erdoğan, dinlenirken AKP'li vekiller görüşme kuyruğuna girdi.

  • ü
  • 03 Ekim 2024
  • ü
  • Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) yeni yasama yılı için 1 Ekim’de konuşma yaptı. Erdoğan’ın TBMM Genel Kurulu’nun arka odasında da bir süre dinlendiği öğrenildi.

Erdoğan, odada dinlenirken AKP’li vekiller görüşme kuyruğuna girdi. AKP Siirt Vekili Mervan Gül’ün paylaştığı bir fotoğraf görüşmelerin en çarpıcı karesi oldu.

‘TAHSİN PAŞA’ ERDOĞAN’IN KARŞISINDA DİZ ÇÖKTÜ

Kamuoyunda ‘Rolexli vekil’ olarak anılan AKP Manisa Vekili ve AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısında diz çöktü. Yenişehirlioğlu’nun yüz binlerce liralık Rolex marka saati gündem olmuştu.

TRT’de Padişah Abdülhamit’in hayatının anlatıldığı dizide de “Tahsin Paşa” karakteriyle tanınan Bahadır Yenişehirlioğlu, diz çökmüş vaziyette Erdoğan’la görüştü.

‘ISTAKOZCU’ VEKİL DE ORADAYDI

Erdoğan’la görüşmek için sıraya girenler arasında Monaco’daki ıstakoz ziyafeti ile bilinen AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da yer aldı. İddiaya göre ıstakoz krizinin ardından Bursalı, ‘Efendim çok üzgünüm’ diyerek Erdoğan’dan özür dilemişti.

AKP’li vekil Şebnem Bursalı, ıstakoz sefası yaparken yanında kim vardı? ‘Ailemleyim’ demişti ama kim olduğu ortaya çıktıAKP’li vekil Şebnem Bursalı, ıstakoz sefası yaparken yanında kim vardı? ‘Ailemleyim’ demişti ama kim olduğu ortaya çıktı

MİLLETVEKİLİ EL ÖPTÜ

Görüşme kuyruğunda AKP İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın da yer aldı. AKP’li Ayaydın da Erdoğan’ın elini öptü.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com