Özgür Özel: Vereceğimiz kavga asgari ücret kavgasıdır

Anket sonuçlarına göre 1'nci parti olduklarını söyleyen CHP lideri Özel, "Birileri istiyor ki kavga olsun. Elbette kavga ederiz. Ama Tayyip Beyle, Devlet Beyle onlar istiyor diye kavga etmeyiz. Kimlik kavgası yapmayız. Onlarla vereceğimiz kavga asgari ücretin kavgasıdır, çiftçilerin kavgasıdır" dedi.

  • ü
  • 27 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Bursa’daki ziyaretlerine devam eden Özgür Özel, Harmancık Belediye Başkan Haşim Ali Arıkan ile bir araya geldi. Özel, görüşmenin ardından belediye binası önünde kendisini bekleyen yurttaşlara seslendi. Yerel seçimlerde büyük bir başarı yakaladıklarını belirten Özel, çok sayıda ilçede, yüksek oy oranlarıyla seçildiklerini kaydetti.

Özel, partisinin Bursa’da 2 oydan 1’ini aldığını ifade ederek “Dediler ki CHP’ye oy vermeyin. CHP gelirse onlar ezanı susturacaklar, bayrağı indirecekler dediler. Bir yıl sonra seçim yaptık. CHP Bursa’da 2 oydan 1’ini aldı. Türkiye’de yüzde 38 oy alarak birinci parti oldu” dedi.

‘KİMLİK KAVGASI YAPMAYIZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik konuşan Özel, “Birileri istiyor ki kavga olsun. Elbette kavga ederiz. Ama Tayyip Beyle, Devlet Beyle onlar istiyor diye kavga etmeyiz. Kimlik kavgası yapmayız. Onlarla vereceğimiz kavga asgari ücretin kavgasıdır, çiftçilerin kavgasıdır” sözlerine yer verdi.

‘1’NCİ PARTİYİZ’

Özel, anket sonuçlarını anımsatarak partisinin “3 firmadaki ankette her ay farkı açarak birinci parti olma özelliğini koruduğunu” söyledi.

“Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı geliyor. Kavga etmek için değil yüz güldürmek, zenginlik getirmek için geliyoruz.” diyen Özel, dün “Bayrağı indirecek” dedikleri partinin bugün bu memleketin menfaatini en çok savunan parti olduğunu aktardı. Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘CEMEVİ DE CAMİ DE BİZİMDİR’

“Herkes şunu bilsin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne camiyle sorunu vardır, ne camideki insanların inancına karışır, ne Alevi’nin inancıyla, ibadetiyle sorunu vardır. Cemevi de cami de bizimdir. Her inanç, her inanca inanan kişi, başımızın tacıdır. Biz, bu ülkeyi hangi siyasi görüşten olursa olsun hangi etnik kökenden olursa olsun hangi mezhepten olursa olsun bir bütün olarak seviyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÇOK OKUNANLAR

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com