“Özgür Özel bacağından vuruldu” iddiasına CHP’den yanıt geldi

Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabı üzerinden CHP lideri Özgür Özel'in silahla vurulduğunu iddia etti, tepki gecikmedi.

  • ü
  • 19 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in aslında bacağının kırılmadığını, silahla vurulduğunu iddia etti. CHP, Dilipak’ın ortaya attığı iddiayı yalanlayarak, “Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız?” yanıtını verdi.

15 Ağustos tarihinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ayağının kırıldığı açıklandı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, bunun bir kaza sonucu olduğunu belirtti.

“BACAĞI KIRILMAMIŞ, SİLAHLA VURMUŞLAR” İDDİASI

Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, sosyal medya X hesabı üzerinde CHP lideri Özgür Özel’in aslında silahla vurulduğunu şu sözlerle iddia etti:

“Özgür Özel’in bacağı kırılmamış, silahla vurmuşlar! Hay Allah ne oluyor bu memlekette. Vuran kim, niye vurmuşlar. Bu gerçek niçin saklanıyor.

Vuran kişi şimdi nerede.. Bir Ana muhalefet partisinin genel başkanının başına bu geliyor, kimse işin aslını bilmiyorsa ne yapmak gerek. CHP parti olarak bu işin peşine düşmeyecek mi?”

CHP: HİÇ Mİ ALLAH’TAN KORKMADINIZ?

CHP İletişim, Abdurrahman Dilipak’ın iddialarına resmi X hesabı üzerinden yalanladı. CHP iletişimin açıklaması ise şu şekilde:

“Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız? Günaha girerim diye hiç mi düşünmediniz? Pes doğrusu!”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com