Özel’den Bahçeli’ye: Bizden önce kendi vicdanınızla hesaplaşın

Bahçeli'nin Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 154 kişiyi hedef gösterdiği ve "Yakın takipteyiz, hesaplaşacağız" sözlerine yanıt veren Özgür Özel, "154'ümüzle istediğiniz gibi hesaplaşın ama siz önce bir kendi vicdanınızla hesaplaşın. Bizim vicdanınımız rahat" dedi.

  • ü
  • 23 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel’i hedef aldığı konuşmasında “CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır” demiş ve MHP’nin şikayet ettiği 154 isimle ilgili “Dosya elimizdedir, bu dosya eyleme geçecektir” diye eklemişti.

‘CUMHUR İTTİFAKINA OY VERENLER, ÇARŞIDA PAZARDA KEYFİNİZ YERİNDEYSE…’

Özel, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda Bahçeli’ye yanıt verdi: “Bahçeli’ye hiçbir şey demeyeceğim. Sadece Cumhur İttifakı’na oy verenlere şunu söyleyeceğim çarşıda pazarda keyfiniz yerindeyse Cumhur İttifakı’na oy verin. Ama Devlet Bey’in dedikleri mutfağınızda, cüzdanınızda görmüyorsanız bu milletin yeri sahte milliyetçileri değil, bu milletin derdi ile dertlenen Türkiye İttifakı’nın içidir.

Devlet Beyin açıklamasında çok ağır laflar var, ama konuşmanın devamını okuyunca cevap vermekten vazgeçtim. AK Parti söylüyor, MHP kabul ediyor. Kendine ait bir fikri olmayan parti. Çok sevdiğini söylediği köpeklere komisyonda ne söylediklerini duyunca benimle ilgili iyi şeyler söylememesine çok sevindim.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

İZZET ULVİ YÖNTER VE SEMİH YALÇIN GÖNDERMESİ

‘O ikisi’, bütün örgütün yaka silktiği o ikisi yazıyor, çiziyor, saldırıyor… MHP’nin o ikisinden başka savunanı olmamasından da o ikisinin partideki yerinin zorluklarının da farkındayım. Sinan Ateş’in naaşına sahip çıkan 154 kişiyi fişliyorlar, 154 kişilik bir liste yapmışlar, bizimle hesaplaşacaklarmış. Biz 154’ümüze istediğiniz gibi hesaplaşın ama siz önce bir kendi vicdanınızla hesaplaşın. Bizim vicdanınımız rahat. ‘Vicdanım rahat, bu ikisi yüzünden bu partinin lekelenmesinden şikayetçi değilim’ diyen varsa rahat uyusun. Gün gelecek vicdanı rahat olmayanlar o ikisinden hesap soracaklar.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com