Özel, ‘Ekose ceketi nerden buldun?’ sorusuna yanıt verdi

Giydiği ekose ceketle eleştirilerin hedefi olan CHP lideri Özgür Özel, "Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı" dedi.

  • ü
  • 29 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, gündem olan ceketi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ceketin kedisine ait olduğunu söyleyen Özel, “Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı renkteki ekose ceketi hatırlatılan Özgür Özel, hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi.

‘GÖRÜNTÜDE ÖYLE ÇIKTI’

Programına katıldığı Fatih Altaylı, Özel’e ekose ceketini nereden bulduğunu sordu. Altaylı’nın “Ekose ceket var mıydı?” sorusuna Özel, “Ceket benim ceketim tabii ki. Kim yolladı, kim verdi falan diyorlar. Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı” dedi.

Altaylı ise “Ben gördüm ceketi, dedim ki, ‘Galiba Tayyip Bey’i ziyarette oradan ceketi almış çıkmış’ diye düşündüm,” yorumunda bulundu.

WINNER CEKET BİR MESAJ MIYDI?

Özel, “Ya bir kere de biz giyelim, kime ne zararı var? 47 yıl sonra parti birinci olmuş,” diyerek cevap verdi.

Fatih Altaylı, “Özel bir mesaj var mıydı orada?” diye sorusuna Özel, “Yok ama çok şey değil tabii, bir kerede biz giyelim ne olmuş dedik yani,” diye yanıtladı.

Altaylı son olarak “Artık ‘winner benim’ mesajı mıydı?” sorusuna ise Özel, “Biziz diyelim, bizim partide öyle çok ‘benim benimli’ bir durum yok,” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com