Özdağ’dan ‘aşırı sağ’ temennisi: ‘Avrupa’dan sonra Türkiye’de…’

Avrupa Parlamentosu’ndaki seçimlerde aşırı sağın kazancı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı memnun etti. Göçmen karşıtı sözlerini yineleyen Özdağ, aynı ‘başarı’yı Türkiye için de diledi.

  • ü
  • 10 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Avrupa Parlamentosu seçimlerinde, çeşitli AB ülkelerinin mülteci ve göçmen karşıtı partileri kazançlı çıktı.  İtalya’da Başbakan Meloni’nin aşırı sağcı partisi birinci çıkarken, Almanya’da da muhafazakar partiler seçimleri kazandı. Seçimlerde partisi açık ara yenilgiye uğrayan Fransa Cumhurbaşkanı Macron erken seçim kararı aldı.

Türkiye’deki aşırı sağ partilerden Zafer Partisi’nin genel başkanı bu seçim sonuçlarından memnun. Kendisi için de bir alan açıldığını düşünen Özdağ, aşırı sağın zaferini attığı şu tweet’le destekledi:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ÖZDAĞ, GÖÇMEN KARŞITI SÖYLEMİNİ TEKRARLADI

“Avrupa Parlamentosu seçimlerinde Avrupa’nın mülteciler tarafından işgal edilmesine, sokakların güvensiz hale gelmesine, cinayet ve tecavüzlerin artmasına neden olan partilere karşı Avrupalı seçmen ayaklandı. Avrupalı seçmen AB’nin mülteci politikasının değişmesini savunan partileri 1. Sıraya taşıdı. Avrupalı seçmen oyu ile ülkesini ve Avrupa’yı savunuyor. Sıra Türk halkının oyu ile ülkesinin işgaline DUR demesine geldi. Zafer Partisi sığınmacı ve kaçakları yollayacak tek partidir. Zafer Partisine üye ol, işgale karşı çık.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com