Özdağ’dan ’17-25 saati’ yorumu: Bahçeli’nin hayatında tesadüf yoktur

Devlet Bahçeli'nin '17-25 saati'nin yeniden ortaya çıkmasını yorumlayan Ümit Özdağ; bunun AKP'ye mesaj olabileceğini söyledi, "Bahçeli'nin hayatında hiçbir şey tesadüf değildir" dedi

  • ü
  • 20 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TELE1’de yayınlanan “Kayıt Dışı” programına katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşmesi esnasından 17-25 Aralık saatinin yeniden ortaya çıkmasını yorumlayan Özdağ, bu durumun tesadüf olmadığını ve iktidara yönelik bir mesaj içerdiğini belirtti.

‘AKP’YE MESAJ NİTELİĞİNDE’

Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli’nin hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığını vurgulayarak “Bu da tesadüf olamaz. Bu durum, iktidara bir mesaj niteliğinde. Bahçeli, iktidarın ortağı ancak zarar gördüğünde aynı oranda ortak değil. Erdoğan’ın bu ortaklık biçiminden rahatsız olduğunu düşünüyorum” dedi.

Özdağ, ayrıca MHP’ye yakın emniyet müdürlerinin görevden alınmasının MHP’yi rahatsız ettiğini ve bu durumun bir gerilim yarattığını dile getirdi.

Türkiye’nin büyük bir kriz yaşadığını ve erken genel seçim ihtiyacının doğduğunu belirten Özdağ,  parlamenter sisteme dönüşün gündeme gelebileceğini ifade ederek şöyle konuştu: “Bu süreçte, Özgür Özel muhalefetin lideri olarak ön plana çıkacak ve parlamenter sisteme dönüş gerçekleşirse başbakan adayı olabilir. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ise görevlerine devam eder”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

‘MHP İLE KOALİSYON SONA EREBİLİR’

Özdağ, parlamenter demokrasinin Erdoğan’ı yüzde 51 oy barajından kurtaracağını ve MHP ile kurulan koalisyonu sona erdirebileceğini sözlerine ekledi. Parlamenter sistemin, iktidar partisinin daha az oyla iktidar olma şansını artırabileceğini belirten Özdağ, Türkiye’nin mevcut siyasi yapısında büyük değişikliklerin yaşanabileceğini ifade etti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com