Mustafa Şentop: Bu seçimle Türkiye’de bir devir kapanacak

Eski TBMM Başkanı Şentop, Cumhur İttifakı hukukçularıyla buluştuğu iftarda "Bazı seçimleri sandıklara hakim olamadığımız için kaybettik." dedi.

  • ü
  • 27 Mart 2024
  • ü
  • Politika

31 Mart seçimlerine günler kala Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski başkanı Mustafa Şentop, Cumhur İttifakı hukukçularıyla iftarda buluştu. Yaptığı değerlendirmede, “Bazı seçimleri sandıklara hakim olamadığımız için kaybettik.” diyen Şentop’un “Bu seçimle Türkiye’de bir devir kapanacak” dedi.

Şentop iftar programındaki konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız da daha önce seçim sandıkta kazanılır diyordu. Bunun örneklerini yakın zamanda da gördük. Biz çok kritik seçimler geçirdik. Bazı seçimleri sandıklara hakim olamadığımız için kaybettik” ifadelerini kullandı.

TBMM 29’uncu Başkanı Mustafa Şentop, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde seçime sayılı günler kaldığını hatırlatarak, , “Seçim günü ne Cumhurbaşkanımız ne sayın Bahçeli ne milletvekilleri hiçbiri parti adına çalışmayacak. Pazar günü parti adına sadece sandıklarda görevli arkadaşlarımız çalışacak. Bizim şiarımız, Sayın Cumhurbaşkanımız da daha önce seçim sandıkta kazanılır diyordu. Bunun örneklerini yakın zamanda da gördük. Biz çok kritik seçimler geçirdik. Bazı seçimleri sandıklara hakim olamadığımız için kaybettik. Kısa süreli ama ehemmiyeti büyük olan bir görevden bahsediyoruz. Seçim sandıkta kazanılır. Mayıs ayında Türkiye’yi kimin yöneteceğini seçtik şimdi de şehrimizi, mahallemizi yönetecek yöneticiyi seçeceğiz. Bu seçimle Türkiye’de bir devir kapanacak” şeklinde konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com