Kurum son anketi canlı yayında açıkladı: İstanbul’da kim önde?

AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, katıldığı bir canlı yayında İstanbul için yapılan son anket sonuçlarını paylaştı.

  • ü
  • 21 Şubat 2024
  • ü
  • Politika

AKP ve Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında masasındaki son anketi paylaştı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na rakip olan Kurum, “Anketlerde 1.5-2 puan öne geçtik.” dedi.

‘SAHAYA İNDİK, ÖNE GEÇTİK’

İBB Başkan adayı Murat Kurum, Kanal 24 ve Radyo 24 ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seçim anketlerindeki son duruma değinen Kurum, “Muhalefet 8-10 puan öndeyiz tezviratları yapıyordu. Biz sahaya indik, projelerimizi açıkladık, şu anda 1,5-2 puan öndeyiz.” ifadelerini kullandı.

‘HANGİ İTTİFAK İÇİNDE OLURSA OLSUN…’

Seçim ittifaklarına ilişkin yorumda da bulunan Kurum, “Hangi ittifak içerisinde olursa olsun, bizim için hiç önemli değil. Topu gelse bu seçimi alacağız. 31 Mart gecesi İstanbul’un Fetret dönemini bitireceğiz. Biz 25 yıllık birikimimizi gelip bugün İstanbul için İstanbul’un 39 ilçesi, 964 mahallesi için sokak sokak çalışarak bu sorunlar ortadan kaldırabileceğimize inanıyoruz ve bu manada da amacımız, hedefimiz bu.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com