MHP’li Yalçın’dan Özel’e: Kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak

MHP'li Semih Yalçın, CHP lideri Özgür Özel'e ilişkin "Yanlış yolda olduğunu, vakti gelip partisindeki gizli ve açık muarızları tarafından kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak" ifadelerini kullandı.

  • ü
  • 28 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı. MHP’li Yalçın,  “Özel, yanlış yolda olduğunu, vakti gelip partisindeki gizli ve açık muarızları tarafından kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak” ifadesini kullandı.

‘Siyasette normalleşme ve yumuşama’ tartışmalarına ilişkin Yalçın, “Özgür Özel’in, yerel seçimlerden sonraki tavırları, siyasette normalleşme veya yumuşama adımı değil. Emanetçi CHP Genel Başkanı’nın tuttuğu bu yol; anormalleşmenin, cıvıtmanın, kaypaklaşmanın, tutarsızlığın dik âlâsı” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘KAFASINA ÇUVAL GEÇİRİLDİĞİNDE ANLAYACAK’

MHP’li Yalçın, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la yemekte bir araya gelmesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceği iddialarına da gönderme yaparak, “Özgür Özel’in hatalarının boyunu aşmasını CHP’de kimi göbek atarak seyrediyor, kimi de aç sırtlanlar gibi pusuya yatmış, tökezlemesini bekliyor. ‘Özgür Özel yıkılsa da biz yerini alsak’ diye şimdiden el ovuşturan fırsatçılar ise yuvarlak masa toplantıları, alıştırma, barışma ve dayanışma yemekleri düzenliyorlar. Özel, yanlış yolda olduğunu, vakti gelip partisindeki gizli ve açık muarızları tarafından kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com