Mansur Yavaş, Altınok’un mal varlığı beyanına ikna olmadı: Banka hesabını göremedik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "O kadar emlakın vergisini ödemek için herhalde bir bankada hesap olması lazım değil mi? Göremedik." dedi.

  • ü
  • 19 Mart 2024
  • ü
  • Politika

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’un mal beyanını eleştirdi. Yavaş, “Mal beyanını açıkladılar mı açıklamadılar mı belli değil. O kadar emlakın vergisini ödemek için herhalde bir bankada hesap olması lazım değil mi? Göremedik.” diyerek yorumu halka bıraktı.

‘BANKA HESABINI GÖREMEDİK’

Yaşam Demet Parkı’nın açılına katılan Yavaş şöyle konuştu:

“İkincisi de başkanımın biraz önce söylediği gibi kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır. Kendisinin ve belediyenin yaptığı bütün harcamaları açıklamalıdır. Biz ilk defa Türkiye’de 2019’da aldığımız rakamlar nedir, 2023 sonundaki rakamlar nedir açıkladık. 2019’da işe başladığımız zaman mal beyanımız nedir, 2023 yılı sonuna geldiğimizde yeniden aday olurken mal beyanımızı açıkladık. Millet görsün diye. Rahatsız oldular. Mal beyanını açıkladılar mı açıklamadılar mı belli değil. Bunun yorumunu size bırakıyorum. O kadar emlakın vergisini ödemek için herhalde bir bankada hesap olması lazım değil mi? Göremedik.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com