Kürşad Zorlu, yanıtladı: CHP’ye mi katılıyor?

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, son günlerde ortaya atılan "CHP'ye katılacağı" yönündeki iddiaları yalanladı.

  • ü
  • 26 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Son dönemde İYİ Parti’de artan istifaların ardından Ankara Milletvekili “Kürşad Zorlu’nun da ayrılıp CHP’ye katılacağı” iddiası gündeme gelmişti.

Sözcü gazetesinden Aytunç Erkin’e konuşan Kürşad Zorlu bu iddiayı yalanladı. Zorlu, “İYİ Parti’de neler oluyor? Peş peşe istifalar yaşanıyor? Hatta sizin de CHP’ye geçeceğiniz konusunda bazı iddialar ortaya atıldı?” sorusu yöneltildi.

“Bir defa bu iddia kesinlikle doğru değil” diyen Zorlu, “CHP de kurumsal olarak hemen yalanladı zaten. Milletimin bana verdiği temsil görevini İYİ Parti’de en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Hemen her kesimin sorununa dikkat çekip sesi olabilme çabasındayım. İstifa eden arkadaşlar hakkında ise bir şey demek istemem. Elbette olan biteni doğru bulmuyorum. Fakat şu kadarını söyleyeyim; ister bir üyemiz ister bir milletvekili olsun kayıplar önemlidir ve üzücüdür. Gidenler gitsin noktasından bakmamak ve bir daha yaşanmaması için çaba sarf etmek gerekir” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti’nin olağan kurultayının yaklaştığını söyleyen Zorlu, “Yakında bir olağan kurultay sürecimiz olacak. Bu geçiş sürecinde birlik ve bütünlüğü korumak gibi bir vazifemiz ve zorunluluğumuz var. Teşkilatlarımızdaki yeniden toparlanmayı sağlamak da bununla ilişkili olacaktır” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com