Kulis: Akşener, kurucusu olduğu partiye oy vermek için ‘ikna’ edilmeyi bekliyor

Kulislere yansıyan bilgilere göre; Meral Akşener, kendisini ziyaret eden İYİ Partililere, kurucusu olduğu partiye oy vermesi için 'bir vatandaş olarak kendisini ikna etmelerini' beklediğini söyledi.

  • ü
  • 21 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Erdoğan’la Saray’da görüştükten sonra çağrılara rağmen herhangi bir açıklama yapmayan Meral Akşener’in, kendisinin İYİ Parti’ye oy vermesi için ‘ikna edilmeyi’ beklediği iddia edildi.

İYİ Parti kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçim sürecindeki “hür ve müstakil” çıkışı seçmeninde karşılık bulmadı. Oyları yüzde 3-4’e düşen parti kongreye gitti, Akşener genel başkanlıktan ayrıldı.

Bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme büyük tartışma yaratan Akşener bugüne kadar tek bir açıklama yapmadı.

Gazete Duvar’daki kulis haberine göre; geçtiğimiz kurban bayramında kendisini ziyaret eden partililerle bir araya gelen Akşener ile bazı milletvekillerinin de görüştüğü biliniyor. Meclis kulislerine yansıyan bilgilere göre Akşener kendisini ziyaret eden kimi partililere, “Bir seçmen olarak beni İYİ Parti’ye oy vermeye ikna edin” diyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com