Kılıçdaroğlu’ndan ‘aday olacak’ iddiasına açıklama

CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'e karşı yeniden genel başkan adayı olacağı iddiasını yalanladı.

  • ü
  • 22 Haziran 2024
  • ü
  • Politika

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı için yeniden çalışmalara başladığı yönündeki haberlere ilişkin tv100’e açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, “Bu tür haberler yazılar, çıkıyor görüyorum… Günlük siyasi tartışmalar içerisinde ben yokum. Ülkemizi ilgilendiren önemli konularda kanaatimizi belirtiriz. Ancak siyasi polemiklere, iddialara, bu konularla ilgili tartışmalara girmem, cevap vermem de doğru değil” dedi.

NE OLMUŞTU?

Milliyet yazarı Özay Şendir, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel’e karşı aday olacağını iddia etmişti.

Benzer şekilde siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay da, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti tabanı ve delegeler nezdindeki talep doğrultusunda genel başkanlık için çalışmalara başladığını söyledi. Nur Tuğba Aktay şunları söyledi: “Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibiyle beraber CHP’deki kendi heyetinde, parti tabanında, delegeler nezdinde bir talep ve istek olduğu doğrultusunda bilgi geldi. Bu anlamda Kılıçdaroğlu genel başkanlığı adına çalışmalara başladı. Özgür Özel’in de bu durumdan haberdar olduğu, bu sıkışmışlıktan dolayı farklı farklı, plansız, programsız çıkışlar açıklamalar sıkışmışlığının yansıması.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com