Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu düğünde buluştu

Geçtiğimiz günlerde görüşen İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu, CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününde yan yana oturdu.

  • ü
  • 23 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününe katıldı.

Düğünde yan yana oturan ikili, takdimler sırasında birbirlerini alkışladı. Düğüne, eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

tv100.cım yazarı Barış Yarkadaş, geçtiğimiz günlerde görüşen İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun bu gece yeniden bir araya geleceğini duyurmuştu.

İMAMOĞLU, KILIÇDAROĞLU’NU EVİNDE ZİYARET ETMİŞTİ

CHP’de 8 Eylül’de yapılması planlanan Tüzük Kurultayı öncesinde dikkat çekici buluşmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu evinde ziyaret etmişti.

‘MUHABBETİN İÇERİĞİ DERTLEŞME, SOHBET…’

İmamoğlu, buluşmaya ilişkin açıklamasında, “Bu muhabbetin içeriği tamamen bir dertleşmedir, sohbettir. Birbirine sevgisi yüksek, saygısı yüksek iki insanın buluşmasıdır. İçeriğin kamuoyuyla paylaşılan birçok gündemle ilgisi yoktur” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com