İYİ Parti’li Uğur Poyraz, Bakan Ali Yerlikaya’yı istifaya davet etti

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı istifaya davet etti.

  • ü
  • 15 Mayıs 2024
  • ü
  • Politika

Ankara’da sular durulmuyor. Başkent’te 14 Mayıs Salı’yı 15 Mayıs Çarşamba’ya bağlayan gecede Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’la Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir toplantı düzenledi.

Yerlikaya’nın katılmadığı toplantının konusu son günlerde emniyet bürokrasisindeki gelişmelerdi. Öte yandan Yerlikaya, bugün Twitter hesabından açıklama yayınlayarak “Cumhurbaşkanımıza kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz” paylaşımı yaptı.

‘NEDAMET, HAMASET…’

Yerlikaya’nın bu paylaşımını alıntılayan Poyraz, şunları yazdı: “Size gönderdiğim soru önergelerini okumayıp, cevaplamayıp, TBMM’de yaptığım çağrılara sessiz kalıp da şimdi bu ve benzeri paylaşımları yapmanız, bende nafile bir nedamet ve bolca hamaset yaptığınız hissi yaratmıştır.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Bahse konu ekipler sizin sevk ve denetiminiz altındaki hatta bizzat sizin tarafınızdan seçilerek görev verilmiş isimlerdir. Bu isimlerin eylem ve faaliyetlerinin medya yönetimi ile aldığınız alkışların sesi sizi uyarılara sağır gerçeklere kör yapmıştır. Twit atmak ve sorumluluğu ekiplerinize yıkarak haberiniz yokmuş gibi davranmak yerine sizin de görevden affınızı istemeniz yerinde bir karar olacaktır.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com