İYİ Parti’den Sinan Oğan yasağı

İYİ Parti, Sinan Oğan'ın İYİ Parti'nin Yozgat Yerköy adayına destek amacıyla programa katılması sonrasında teşkilatları uyardı. Buğra Kavuncu imzalı uyarı yazısında, başka partililerin etkinliklerde yer almasının disiplin suçu oluşturduğu vurgulandı.

  • ü
  • 10 Mart 2024
  • ü
  • Politika

İYİ Parti, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan’a kapıları kapadı.

Sinan Oğan, dün Yozgat’ın Yerköy ilçesinde İYİ Parti Belediye Başkanı adayına destek ziyaretinde bulunmuştu. Oğan ve İYİ Partili adayı Ferhat Yılmaz, birlikte ilçede bir dizi etkinliğe katılmıştı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu tarafından teşkilatlara gönderilen yazıda, partilerin dışındaki siyasi aktörlerin programlara katılmasını disiplin suçu olarak kabul edileceğini duyurdu.

Kavuncu’nun teşkilatlara gönderdiği yazı şöyle:

“Yerel Seçim Kampanyası kapsamında, partimiz dışından siyasi aktörlerin teşkilatlara ziyareti ve bu kapsamdaki çalışmalar yalnızca Teşkilat Başkanlığı’nın koordinasyonuna bağlıdır.

Teşkilat Başkanlığı’nın bilgisi ve müsaadesi olmadan yapılacak ziyaretlere mahal verilmesi DİSİPLİN SUÇU olarak kabul edilecektir.

Bütün teşkilatlarımızın bu hassas süreçte dikkatli olması ve Teşkilat Başkanlığı’nın müsaadesi olmadan parti dışından herhangi bir ismin gerçekleştireceği ziyarete müsaade etmemesi noktasında gereğini önemle rica ederim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com