İYİ Parti’den istifa edenlere genel başkan imzalı ‘dönün’ mektubu

İYİ Parti’den ayrılan, ancak henüz bir partiye katılmayan milletvekilleri için parti yönetimi yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu imzasıyla, istifa edenleri davet etmek için mektup gönderilecek.

  • ü
  • 24 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

İYİ Parti’den eski genel başkan Meral Akşener döneminde istifa eden Adnan Beker ve Yüksel Arslan ile ihraç edilen Ümit Dikbayır herhangi bir partiye katılmadı. Parti yönetimi ise 14 Mayıs’ta seçilen ve ayrılan üç ismin yeniden partiye katılması için çalışmalara başladı.

Partinin genel başkanı Dervişoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile de bağımsız olan üç ismi işaret ederek kapılarının açık olduğunu söyledi. Diğer yandan üç ismin partiye dönüşü için de parti yönetiminin çabalarının olduğu biliniyor.

DÖNENLERE 25 EKİM’DE ROZET TAKILACAK

Gerçek Gündem’den Altan Sancar’ın haberine göre; Dervişoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı bir ziyarette üç isme dair işleyen süreci anlattı. 25 Ekim’de kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan İYİ Parti o gün Arslan, Beker ve Dikbayır’a rozet takmayı hedefliyor. Bunun için önümüzdeki günlerde üç isme de Dervişoğlu imzalı mektuplar gönderilecek. Üç isme ek olarak partiden istifa eden birçok isme de bizzat Dervişoğlu imzalı mektuplar gönderilecek ve partiye davet iletilecek.

İYİ Parti yönetimi daveti kabul eden ve yeniden partiye dönen isimlere 25 Ekim’de rozet takacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com