İmamoğlu, kendisine Kuran gösteren kadına yanıt verdi: Hediye etmek istersen alırım

İmamoğlu, miting sırasında elinde Kuran’la kendisini protesto eden bir kadına “Belli ki aldanmış bir ablamız. Eline Kuran-ı Kerim alıp siyaset yapanları Allah ıslah etsin” diyerek karşılık verdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, miting sırasında elinde Kuran’la kendisini protesto eden bir kadına “Belli ki aldanmış bir ablamız. Eline Kuran-ı Kerim alıp siyaset yapanları Allah ıslah etsin” diyerek karşılık verdi.

İstanbul’da metro hattı projesi açılışında konuşurken, miting alanda bir kadın elinde Kuran sallayarak İmamoğlu’nu protesto etti. Kalabalığın kadına tepki göstermesi üzerine partilileri uyaran İmamoğlu, “Bana hediye etmek istersen alırım Kuran’ı Kerim’i senden. Sakin olun sakin ablamız aldanmış bir ablamız. Elinde Yüce Kuran ile iftira atmak günahların en büyüğü. Belli ki aldatılmış bir ablamız. Biz onları da kurtaracağız. Eline Kuran-ı Kerim alıp siyaset yapanları Allah ıslah etsin.” dedi.

‘UYDURUK İŞ YAPMADIK’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy – Sultanbeyli metro hattının 1. etap açılışında yaptığı konuşmada, “Biz buyrukla iş yapmadık” ifadelerini kullandı. Metro hattı projesinin iktidar tarafından durdurulduğunu hatırlatan İmamoğlu, “Tam 10 metro inşaatı belirli sürelerde durduruldu” diyerek, iktidarın metrolar hakkında gerçeği söylemediğini söyledi.

“EKİPMAN VE FİNANSMAN SORUNLARINI BİZ ÇÖZDÜK”

Yarım bırakılan projelerde tünellerin çökme riskiyle karşı karşıya kaldığını ve şehir genelinde 40’a yakın tünel için güçlendirme çalışmaları yapılmadığını vurgulayan İmamoğlu “Bütün finansman sorunlarını ve ekipman eksiklerini biz çözdük. 10 metro hattı inşaatını da gururla paylaştık” dedi.

8 ADIM GÖNDERMESİ

İstanbul böyle had bilmez bir tavra bir daha teslim edilemez diyen İmamoğlu, şöyle konuştu:

“Geldiğimizde İBB’nin metro bütçesi iflas etmişti. Gizledikleri gerçek budur. Metro finansmanını beceremedikleri için durduranlar 65 kilometreyi 8 kilometre gibi gösteriyorlar. O zaman da çaldığımızı söylediler ve o yalana aldananlar buna inandı ama milletin çoğu inanmadı. O utanç madalyası onların boynundan inmeyecek. 18 günde deli etmiştim, 5 yılda çıldırdılar.

‘TARİHE GÖMMEK İSTİYORUZ’

Çocukları bile güldürecek şekilde 8 adım atıp 8 kilometre diye anlatıyor. İstanbul’un en büyük sınavı olan metro sınavını büyük başarıyla geçtik. Plansız ve israf dolu bir döneme hep birlikte son verdik. ‘Metro fatihi’ olmaya devam edeceğiz. Vatandaşı kumpasla kandıran o aklı bu seçimde milletin gücüyle tarihe gömmek istiyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com