Hatay’da hangi sürpriz isim Lütfü Savaş lehine adaylıktan çekilecek?

Hatay Büyükşehir Belediyesi, belediye başkan adaylarından birinin seçim yarışından çekilerek, mevcut Başkan Lütfü Savaş'a destek vereceğini açıkladı.

  • ü
  • 20 Mart 2024
  • ü
  • Politika

31 Mart’a günler kala Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında bir adayın CHP’li mevcut Başkan Lütfü Savaş lehine çekileceği duyuruldu. Henüz hangi partiden olduğu açıklanmayan adayın, bugün saat 09.30’da düzenleyeceği basın toplantısıyla bu kararını resmen duyurması bekleniyor.

SAVAŞ LEHİNE KİM ÇEKİLECEK?

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı duyuruda, çekilecek adayın kimliği hakkında bir bilgi verilmezken, mevcut adaylar arasında AK Parti’den Mehmet Öntürk, İYİ Parti’den Nusret Cömert ve daha önce TİP’in adaylıktan çektiği Gökhan Zan yer alıyor. Kamuoyu, hangi adayın çekilme kararı aldığına dair detayları merakla bekliyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

SİYASİ PARTİ YÖNETİCİLERİ DE KATILACAK

Yapılan açıklamada, yarın gerçekleştirilecek basın toplantısının Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantı salonunda (Expo) düzenleneceği ve siyasi parti yöneticilerinin de katılım göstereceği belirtildi. Bu önemli gelişme, Hatay siyasetinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com