Kışanak, Bahçeli’nin çıkışı sonrası el yükseltti: 29 Ekim’de Öcalan’ın sesini duyabiliriz

Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gülten Kışanak MHP lideri Bahçeli'nin PKK lideri Öcalan çıkışı sonrası çarpıcı bir açıklamada bulundu.

  • ü
  • 23 Ekim 2024
  • ü
  • Politika

Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak, “29 Ekim Cumhuriyet’in ilan edilişinin yıldönümü vesilesiyle Öcalan’ın sesini duyabiliriz” açıklamasında bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıda bahsettiği “umut hakkı” tartışmaları beraberinde getirdi.

BAHÇELİ NE DEDİ?

Bahçeli konuşmasında “Tecrit kaldırılsa gelsin DEM Parti Grup Toplantısında konuşsun da örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkı için yasal düzenleme yapılsın. Bunu sineye çekmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

KIŞANAK EL YÜKSELTTİ

Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gülten Kışanak da Bahçeli’nin çıkışı sonrası çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Kışanak İlke TV’de katıldığı yayında “Ben de el yükselterek çağrıda bulunayım. Belki 29 Ekim Cumhuriyet’in ilan edilişinin yıldönümü vesilesiyle Öcalan’ın sesini duyabiliriz” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com